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July 10, 2008

Christopher Morris
State Tax Commissioner
State of West Virginia
State Capitol
Charleston, WV 25305

Dear Mr. Morris,

I am in receipt of your letter of July 2, 2008 (Legal Log #08-163) responding to my letters of
April 8, 2008 and June 24, 2008; to be paid in lawful money (gold and/or silver coin).

In your reply, you first of all refer to the U.S. Constitution, Article I, Section 8 that the authority is
given to Congress to establish “Federal Reserve Notes as legal tender on an equal basis with other coins and
currencies of the United States”. Now then, lets look at Article I, Section 8 of the U.S. Constitution
(Powers of Congress) in part de:ling with “money”; Congress shall have power to “coin” money, regulate
the value thereof, and of foreigi: coin and fix the standard of weights and measures; To provide for the
punishment of counterfeiting the securities and current “Coin of the United States”. Do you have a different
constitution somewhere? I see no mention whatsoever of “paper” money or Federal Reserve Notes in my
Constitution! Moreover “tender” is an “act to offer something, so how can a “dollar bill”’; a physical object,
be “legal tender” in and of itself? The two words do not make sense when used together!

Anyway, the U.S. Constitution gives no authority to emit paper money - its that simple! Moreover, the
writers of the Constitution knew about “paper money” (Continental Dollar) and the tragic results (economic
chaos). That’s the very reason for this part of the Constitution - to prevent “fiat” paper money.

Please see 16™ Corpus Juris Secundum, Section 141: Congress cannot delegate or sign over its authority to
any individual, corporation or forcign nation, (Federal Reserve). Also, see U.S. Sllg)reme Court in
Marbury vs. Madison, 5 U.S. 368 and 16" American Juris Prudence, Section 256, 2™ Edition. The
Constitution Demands silver and/or gold “coins” not “paper notes” or “Indian Wapum™! Anyone acting
outside the bounds of the Constitution is doing so at their own risk(s) and have no protection for their acts
“under color of law”, including Congress or appointed officials. Statutory language, which you mention,
cannot override the Constitution.

The simple measure of giving West Virginians “lawful” money (gold and/or silver coin) according
to Article I, Section 10 (Restrictions upon powers of States) of the U.S. Constitution - “No State shall make
any Thing but gold and silver Coin A tender in payment of debts” was not even mentioned in your reply to
me - is that not in your Constitution either! Does any Legislative Act you know of outlaw that part of the
Constitution also? How can it be interpreted to mean “paper money” or “toilet paper” , for that matter, if
one wishes?

You sir, could put West Virginia’s economy on track and set a course for the whole country by
abiding by Article 1, Section 10 of the Constitution. This sound and lawful money act is the only way the
decline of the “so-called” dollar can be stopped and economic chaos can be avoided. People (citizens;
other countries) will have confidence in the dollar again when it is made legal like it use to be (gold and
silver Coin). This currency has an intrinsic value (of itself) - A dollar “Bill” has only the value of the paper
and ink. Therein lies our economic plight. 1t’s not that oil is $140.00 per barrel - its $140.00 per barrel
because of a valueless piece of paper! Nobody wants it (dollar bill) now, but put back real money into
circulation and then see who wants it. Please stand up for the Constitution and your country before its too

late.




I am still demanding my Constitutional right to be paid according to Article I, Section 10 of the
U.S. Constitution. You have the power to do it; not for me, but because it is your duty to abide by the
Constitution which forbids you to pay me any “Thing” except gold or silver Coin.

Finally, in closing, I would like to refer you to USC Title 18 Section 241, Conspiracy against
rights secured by the Constitution of the United States.

Sincerely,

Daniels, WV 25832
(304) 250-0150




